MK - УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

GoSlimmer Patch


Револуционерниот фластер содржи активна формула со природни состојки кои традиционално се користат за намалување на апетитот и како поддршка за слабеење.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  1. Проверете дали кожата е чиста, сува и без влакна.
  2. Залепете еден GoSlimmer Patch на подлактицата, бутот, грбот или рамото. (Слика 1)
  3. Заменете го фластерот на секои 24 часа. Секој пат ставете го фластерот на различно место, за да и дозволите на кожата да дише.
  4. За оптимални резултати заменете го вашиот фластер секој ден во текот на третманот.


Слика 1.


СПЕЦИФИКАЦИИ
Состојки : акрилати/VA кополимер (лепило), Hoodia Gordonii (извор од Јужна Африка и сертифициран оригинал од одобрени добавувачи), екстракт од овошје Paullinia Cupana (Гуарана), Екстракт од овошје Garcinia Cambogia
Содржина : 30 закрпи


Слика 2.

ПРЕДУПРЕДУВАЕ

Не ставајте го фластерот на отворена рана! (Слика 2) Иако овој производ е хипоалергичен, се препорачува да направите тест за толеранција на вашата кожа пред употреба. Како да се тестира: Ставете една фластера на вашата кожа и почекајте 24 часа. Ако се појави некаков осип или црвенило, не продолжувајте со употребата. Да не се користи на кожа покриена со осип, чиреви, инфекции на кожата, оштетена кожа или изгореници од сонце, чувствителна кожа или отворени рани или каков било тип на проблематична кожа. Сите типови на кожа се различни, доколку се појават знаци на иритација, осип или непријатност, не продолжувајте да го користите производот. Ако се појави некаква иритација, побарајте медицинска помош. Се чува вон дофат на деца. Да се чува на безбедно и суво место. Не користете ако сте бремени или доите.


Означувањето CE означува дека производот е оценет од производителот и се смета дека ги исполнува барањата на ЕУ за безбедност, здравје и заштита на животната средина. Се бара за производи произведени насекаде низ светот кои потоа се пласираат на пазарот во ЕУ.