MK - УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

NeoBody

NeoBody е машко подножје кое се носи под облека и е наменето за мажи кои сакаат да имаат визуелно поизразена фигура. Неговиот дизајн е посебен и се придржува кон телото и ги потенцира градите и желудникот. Изработено е од еластичен материјал што може да дише, кој е удобен за кожата.

Материјали: 80% најлон, 20% спандекс

ОДРЖУВАЊЕ

Долната облека ја измиете со мек благ детергент во млака вода. Не користете белило. Исушете го во воздухот во сенка. Долната кошула е исто така погодна за суво чистење.

ПРЕДУПРЕДУВАЕ

Внимателно користете го производот за да спречите оштетување или кинење. Чувајте го подалеку од директни извори на топлина и подалеку од дофат на деца. На овој начин, ќе спречите нејзина штета.

Означувањето CE означува дека производот е оценет од производителот и се смета дека ги исполнува барањата на ЕУ за безбедност, здравје и заштита на животната средина. Се бара за производи произведени насекаде низ светот кои потоа се пласираат на пазарот во ЕУ.